SuSaulium
Sveika Gyvensena
Sveika Gyvensena
Asmeninis treneris
SKAIČIAI
Atsiliepimai
SelfBranding
Kursai
Antsvoris
Uždari mokymai įmonėms
Media
VIDEO
Mintys
Receptai
mankštos
Naujienos
Stresas
Maistas
Naudinga
Dieta
Rekomenduoju
Kontaktai
Kūno masės indeksas KMI
Be Glitimo
Linai
Duona
Grikių duona
Daiginti kviečiai
Košės
Daiginimo lentelė
Žalieji kokteiliai
Moliūgai RAW
Žieminis kokteilis
Melioninis kokteilis
RAW košelė
Bananinis desertas
CitrusBananas
Naminis šokoladas
Ryžių paplotėliai
Naminis šokoladas

Kartais norisi pasilepinti ir ypač tiems, kurie užaugo saldumynų apsuptyje ir, pakeitę mitybą, vis dar negali abejingai pro juos praeiti. Siūlau pasigaminti aukščiausios kokybės(aukštesnės nebūna!), labai brangaus naminio šokolado. Jis tikrai brangus ir gal tai jus pristabdys, kad nesuvartotumėt per daug :-)
Reikės:

  • Kakavos sviesto - 100 g
  • Nenuriebintos kakavos miltelių - 100 g
  • Medaus skysto iki - 40 g
  • Cinamono (ceiloninio) - 5 g.
Paruošimas:
Susmulkinam(tinka blenderis) ir, šilto vandens vonelėje pamerktam inde, ištirpinam kakavos sviestą kartu su medumi. Tada suberiam kakavos miltelius ir cinamoną ir vėl naudodami blenderį, viską gerai išmaišom. Supilam į formeles(tinka ledukams gaminti). Tada dedam į šaldiklio kamerą 20-30 minučių, vėliau perdedam į šaldytuvą, bet tinka laikyti ir kambario temperatūroje.



Medus dedamas vietoje cukraus, nes geriau pasisikirsto, bet galima dėti ir cukranendrių melasą arba kuo mažiau perdirbtą cukrų tik jis gali likti neištirpęs. Na o cinamonas bent jau šiek tiek pristabdo cukraus šuolį kraujyje. 
Perspėjimas: jei metate svorį, bent jau laikinai, pamirškite šį receptą!


Atgal į
 RECEPTAI 

Jei patiko, paspauskite Patinka :-) ačiū!